Kontakt oss

Vi har laget denne hjemmesiden for at du skal ha et sted å finne svar på det meste du lurer på om katter. Dersom det er noe du ikke har funnet svar på kan du ta kontakt med oss. Har du også tips eller ønsker om ting vi burde inkludere på siden vår, er vi interessert i å høre de.


Henvendelser
Har du lest om oss så vet du hva vi jobber for; Hjemløse katter i nød, som har en tøff fortid og dyster fremtid dersom de ikke får hjelp. Det er disse kattene som er vårt arbeidsområde og vår fokusgruppe. Dersom du trenger hjelp til andre situasjoner ber vi om at du gjør mest mulig selv. Vi har laget en guide info som kan være relevant for deg og du kan spørre oss om råd.

 

Vanlige henvendelser - trykk for info

  • Jeg må omplassere katten min

  • Jeg har mistet katten min

  • Jeg har funnet en katt

  • Jeg har funnet en skadet/død katt/dyr

  • Jeg har andre problemer med katten min
     

Trenger du fortsatt å snakke med oss?
 

Vi ønsker ikke å bli kontaktet på telefon da vi har en travel hverdag og rett og slett må ta litt hensyn til privatlivet vårt.

Vi kan ikke tilby visning av krisemottaket eller kattene på nåværende tidspunkt pga. at vi ikke har nok tid, pusser opp og prøver å få opp et nytt mottak. Vi vil komme med en annonsering når det lille "kattesenteret" vårt er klart.

Eller kontakt oss her