Bli fadder

- FORSØRG EN KATT PÅ AVSTAND

Faste givere er vår viktigste inntekt.

Vil du hjelpe katter, men kan ikke stille med husrom? Da kan du fortsatt være til stor støtte som fadder for en katt!

Faddere er svært viktige støttespillere for oss, fordi de kan hjelpe oss å dekke utgifter kattene trenger. Noen av fadderkattene er på mottaket vårt, mens andre er i fosterhjem.

Alle transaksjoner går trygt gjennom oss. Du kan støtte katten med et valgfritt beløp eller se eksemplene våre nedenfor. Enkelte katter trenger faste medisiner og disse er ikke medregnet i oversikten. Som dere ser er det dyrt å forsørge alle disse kattene, så vi setter enormt stor pris på alle som støtter oss. Fadderpenger vil gå til innkjøp av et næringsrikt og sunt fôr, leker, nødvendige medisiner og kattesand. Dersom katten du ønsker å fostre trenger ekstra medisiner eller supplementer, er flest mulig faddere eller høyere beløp ønskelig.

Eksempel på fadderbeløp og hva de dekker:

  • 100,- (dekker litt snop/leker)

  • 200,- (dekker 1 sekk kattesand + litt ekstra)

  • 350,- (dekker 2 kg kattemat)

  • 400,- (dekker 2 kg kattemat + litt ekstra)

  • 500,- (dekker 3-4 sekker kattesand + litt ekstra)

  • 550,- (dekker 4 kg kattemat eller )

  • 650,- (dekker 8 kg kattemat)

Du kan også velge et valgfritt beløp. 
 

(Det er viktig at du legger inn automatisk trekk i nettbanken din dersom du ønsker at overføringene skal skje automatisk. Kontonr. vårt er 4312.14.43687.)

Siden hele organisasjonen drives av bare to stk har vi begrenset mulighet til å sende ut veldig mye informasjon om kattene, så det enkleste er at du sender oss en e-post eller melding på Facebook så kan du få informasjon og bilder av din fadderkatt. <3 


Tusen takk til alle som er faddere! Sammen gjør vi verden til et bedre sted.