Tett på Potespor

Selv om vi har innsett at vi må ta litt mer hensyn til at vi har et privatliv og et hjem, så er det flere steder du kan følge nærmere med på arbeidet vårt.

Denne enkle siden er ordnet for å samle de mer personlige innleggene våre. Du finner dem like nedenfor her. Du kan også følge oss her:

Facebook:
Lik/følg Potespor i Hjertet eller trykk her.
Vi prøver å oppdatere siden vår ofte for å vise hva vi gjør, spre kunnskap, dele kattenes historier og for å få støtte til å fortsette arbeidet.

Instagram:
Potespor
Her finner du tonnevis av kattebilder og små videosnutter. Masse søtt, moro og herlig for alle de som elsker katter. Vi oppdaterer Instagram nesten daglig og gjerne med flere bilder om gangen.

Synes vi du gjør en god jobb håper vi at du vil støtte oss. Husk det er mange måter å gjøre det på. Bare gå til "Støtt oss" i menyen over.

1 Aug 2017

Det ingen så komme, det vi aldri trodde ville skje og mitt største mareritt ble virkelighet lørdag, 29. juli.

Noen av dere fikk med dere at vi var på veterinærvakta med Lille Håp på lørdag og senere på dagen mistet vi han. Det var totalt uventet og sjokket og sorgen h...

15 Jun 2017

Dette er et innlegg preget av mange vonde følelser. Det er skrevet i håp om å få litt forståelse og hjelp - ikke som et angrep på noen. Jeg hjelper dyr 24/7 uten lønn eller støtte, og selv den "sterkeste" kan slite. De som kjenner meg vil forstå at jeg ikke ville skrev...

3 Jun 2017

Press, angst, søvnløse netter og depresjon. Det er det jeg sitter med i denne verste tida av året mtp. dumping, avliving og omplassering av katter. Det er rett og slett overveldende.
 

Skal jeg være dønn ærlig? Jeg har det ikke bra. Jeg har det slettes ikke bra for tide...

1 Jun 2017

April, mai og 1. juni har vært tung for oss da starten på feriesesongen har resultet i tragiske skjebner for flere puser. Tre av de 26 vi har hjulpet de siste ukene berget dessverre ikke. De fortjener å minnes.
 

Valentino
Han ble født prematur den 7. mai og veide bare...

23 May 2017

Som mange vet er denne tiden på året den travleste for dyreorganisasjonene. Det er da flest dyr sviktes på ulike måter og trenger noen til å redde dem. Vi blir aldri arbeidsledig så lenge det skjer. Her skal du få et lite innblikk i hvordan hverdagen vår er for tiden....

27 Mar 2017

Det finnes millioner av dyr som lider i verden og det er umulig å redde dem alle. Men man kan ikke slutte å hjelpe dem av den grunn. Dyrevern er noe som er vanskelig, men givende å engasjere seg i. Vi får mange spørsmål om arbeidet vårt og om katter, og her kommer noen...

30 Nov 2016

I natt var det akkurat åtte måneder siden Tiara ble skremt, brøt seg ut katteluka og forsvant for oss. Mange tårer, mil, etterlysninger, tolker og søvnløse netter brakte henne ikke tilbake og vi begynte å tro at Tiara var borte for godt. Det ga ikke mening at en kastre...

5 Aug 2016

Hver sommer er det det samme. Utallige katter sviktes på ulike måter. Dumping, frareising, mishandling og avliving. Vi har selv måtte hatt inntaksstopp pga. fullt mottak, men vi har fått gjort ganske mye likevel.
 


 Sommeren startet brått med at en kattemor og fire...

29 May 2016

Hva vet du egentlig om katter? Leste du deg opp på godt kattehold før du skaffet deg katt? Eller har du tenkt at det ikke har vært noen sak og stolt på andres "kunnskap"? Det kan faktisk være kat(t)astrofe for katten din og tusenvis av andre.
 

Det er vår, snart sommer...

For en tid tilbake så skrev jeg at jeg ønsket å ha noen til å hjelpe meg med Isak de gangene jeg drar bort. Det var to damer som meldte interesser, og begge fikk komme å hilse på Isak.
 

En av dem fikk ha Isak på prøve først og jeg var veldig spent på hvordan det ville...

Please reload