top of page

Bli medlem av

vårt fordelsprogram

Vi er veldig stolte av å være en del av verdens største bedriftssamarbeid, noe som gjør at dere nå kan støtte oss helt gratis samtidig som dere sparer penger når dere likevel handler!

Vi har alltid sagt at å redde katter er et lagarbeid. Selv om vi gjør det fysiske så er vi avhengig av støttespillere for å få det til å gå rundt, og vi ønsker stadig å finne enklere måte å støtte oss på. Nå kan du gjøre på en ny måte helt gratis!

Klikk på bildet nedenfor så kommer du til en registreringsside. Fyll inn informasjonen din så får du en mail. Last ned appen, "Cashback World" og så kan du begynne å handle. Bruk appen når du handler eller logg inn på her og gå til fanen øverst, "Butikker". Finn butikken du vil handle i der og trykk deg inn på den. Da vil ditt ID-nummer bli registrert når du handler og du sparer penger og støtter oss. Du kan også få et kort av oss som du bruker i fysiske butikker, eller du kan bare vise frem appen når du skal betale. 

Ved å ta imot vårt fordelskort og bruke det når du likevel skal handle, sparer du selv opptil 5% på hver handel, samtidig som du støtter Potespor i Hjertet med 1% av den totale summen. Du får også Shopping Points som du kan bruke til å handle med. Disse fordelene dekker hele husholdningshandelen og er helt gratis for dere som følger oss!

Bli medlem

Handle både i fysiske butikker og nettbutikker!
For å finne ut hvilke butikker du kan handle i kan du gå inn på denne siden. Du kan både handle med kortet fysisk, bruke appen eller handle på internett. Les mer i knappen over! Du finner garantert noen kjente og kjære kjeder her.

Her er eksempler på dyrerelaterte butikker du kan handle med fordelskortet vårt hos.

bottom of page