Katter til adopsjon

KJÆRE, ALLE ADOPSJONSINTERESSERTE

Vi vet mange ønsker å adoptere for tiden og det er veldig hyggelig! Men husk at katten også må kunne fungere i livet deres når ting er tilbake til normalen etter COVID-pandemien. Å anskaffe seg katt skal aldri være en spontanavgjørelse. Det er en forpliktelse man må være klar over å ha i muligens tjue år.

Kattene på denne siden bor enten i fosterhjem eller på krisemottaket vårt,
og venter på at den perfekte eieren skal dukke opp. Kanskje er det deg?

Det er ikke mangel på katter, men mangel på gode hjem. Vi er derfor svært nøye på hvem som får adoptere, fordi vi må jo sørge for at kattene kommer i gode, trygge hender. Vi har katter i ulike størrelser, aldre, fasonger, farger, mønster og personligheter. De er like individuelle som oss med sine følelser, drømmer, behov, fakter, vaner og erfaringer. Et viktig forarbeid og planlegging er derfor viktig for å finne katt og menneske som matcher, slik at de får et lykkelig liv sammen.


Hvis du er interessert i å adoptere MÅ du følge det som står på adopsjonssiden som ledet deg til denne siden. Kattene går ikke til de første som melder sin interesse, men til det hjemmet vi mener passer katten perfekt mht. gemytt og behov. 
PS: Har du bare så vidt råd til adopsjonsgebyret, har du ikke råd til å ha katt.

Adopsjonsklare katter blir annonsert her etterhvert som de nærmer seg eller har blitt adopsjonsklare. Fra de reddes til de er klare for nye hjem tar det minst en måned, så dersom du ikke finner kattene du har lest om på våre sosiale media her, trenger vi og katten mer tid. Det kan f.eks være pga. medisinsk behandling eller sosialisering.


Husk: For hver katt som får et hjem, kan vi hjelpe flere i nød. Adopsjonsgebyret blir brukt til å dekke veterinærregninger og andre viktige utgifter for kattene vi redder.

Samarbeid
Gjennom samarbeidet med Katteportalen Frøya annonserer vi nå også kattene Tonje Nielsen har til adopsjon her på siden vår. Dette er også katter som har blitt reddet av ulike, dårlige skjebner og som sårt trenger gode, varige hjem. De er enten i fosterhjem eller hos Tonjes mottak på Frøya.

Ved interesse eller spørsmål vedr. disse kattene må du ta kontakt med Tonje på mail: Tonjeveronica@hotmail.com

Sala & Cereza

Kjønn: Hunnkatter

Født: Sala: 2019, Cereza: Juni 2020

Pels: Sala: Svart, korth. Cereza: Svart, langh.
Miljø: Innekatter
Sted: Stjørdal, Nord-Trøndelag


Kort beskrivelse: 
Sala og Cereza kom inn fra samme koloni og er muligens i slekt. De sosialiseres i fosterhjemmet sitt og er svært knyttet til hverandre. Cereza lar seg lokke av nysgjerrigheten og lekelysten sin, mens Sala er litt "unnskyld for at jeg er til". De er tryggere når de er sammen og motiveres av hverandre. De er også godt vant med andre katter. Trenger et rolig hjem hos noen som kan la dem blomstre i eget tempo.

Rience

Kjønn: Hann

Født: Ca. 2019

Pels: Korthåret, svart.
Miljø: Inne-/ute på sikt. Snill hund er ok.
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Rience levde som hjemløs og har blitt sosialisert. Blir fort trygg når han får litt tid og kjærlighet. Veldig glad i lek og kos! Vant med hund og katter, men trives godt alene. Kan være litt tøff mot forsiktige puser.

Leri & Lafo

Kjønn: Hann & hunn (søsken)

Født: Mars 2020

Pels: Lafo: Svart/hvit kort. Leri: Brun/hvit semi.
Miljø: Innekatter u/barn. Katter ok.
Sted: Hommelvik, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Bestevenner med masse personlighet. Leri er ei spretten og lur, lita godteguri. Så nysgjerrig og leken. Lafo er også veldig energisk, men litt mer forsiktig. Han støtter seg veldig på sin søster og er så omsorgsfull. Leri lar seg lokke til fanget om du har noe godt og Lafo spiser snop fra hånda. Begge trenger tid til å bli vant med kos.

Muelle

Kjønn: Hunn

Født: Juli 2020

Pels: Korthåret, svart/hvit tuxedo
Miljø: Innekatt, kanskje ute på sikt
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:

Vant med andre katter, men virker ikke avhengig av dem. Ei forsiktig jente som holder litt avstand, men følger med og nyter kos når hun tør å ta imot. Ikke vant med å løftes enda, men jobbes med. Trenger et hjem som kan fortsette å trygge henne.

Anglis &Ugli

Kjønn: Hunner

Født: Oktober 2020

Pels: Langhåret, svart og svart/hvit
Miljø: Innekatter i utg.pkt
Sted: Stjørdal, Nord-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Disse søte små ble funnet ved jernbanelinja i isende kulde. De var veldig redde og begynner å bli sosialisert gjennom tiden hos sin fostermor. Mer kommer.

Neoma

Kjønn: Hunn

Født: Mai 2019

Pels: Korthåret grå m/hvit flekk på brystet
Miljø: Inne-/utekatt
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:

Neoma ble reddet fra unødvendig avliving. Hun er ei helskjønn og kjempesnill jente som elsker kos, lek og å være ute. Vant med hund, katt og snille barn.

Talos

Kjønn: Hann

Født: Ca. 2010

Pels: Langhåret, brun tabby med hvitt
Miljø: Innekatt
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse: 

Snilleste godklumpen vår! En herlig senior sprengfull av kjærlighet. Talos elsker kos og han fortjener det så sårt etter å ha blitt utestengt eller forlatt av sine mennesker i lang tid. Talos har FIV og har fjernet noen tenner, derfor egnes han best som innekatt. Han er frisk og sterk!
 

Inness

Kjønn: Hunn

Født: Ca. november 2020

Pels: Korthåret, grå og hvit bicolor
Miljø: Inne/ute på sikt, katter ok
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Inness ble reddet som hjemløs. Hun blir sosialisert i et fosterhjem. Leken, kosete og glad i unge katter.

Assan, Emiyn, Niagara

Kjønn: Hann, hann, hunn

Født: 2014

Pels: Korthårede, ulike farger og tegninger
Miljø: Innekatter, ikke barn og hunder
Sted: Kyrksæterøra Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
En uimotståelig søskentrio som vi ikke kan skille! Reddet fra avliving og har vært hos oss siden. Assan har blitt kosete, Niagara er i prosessen og Emiyn vil så gjerne. Snille og forsiktige matvrak!

 

Pretiosa

Kjønn: Hunn

Født: Juni 2020

Pels: Korthåret, svart og hvit.
Miljø: Innekatt m/andre katter.
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Pretiosa er ei forsiktig, men nysgjerrig og snill jente som ønsker seg en kattebestevenn å bo med i sitt ny hjem.

Golden, Nicoline, Cinder

Kjønn: Hann, hunn og hann

Født: 2014

Pels: To langhåret hvit/brun, en korthåret tabby
Miljø: Innekatter.
Sted: Kyrksæterøra, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:
Tre bestevenner for søte til å skilles! Elsker å kose sammen og leke. Trenger å vennes på kos, men er veldig trygge ellers.

Maisa

Kjønn: Hunn

Født: Mai 2019

Pels: Korthåret grå m/hvit flekk på brystet
Miljø: Inne-/utekatt
Sted: Trondheim, Sør-Trøndelag


Kort beskrivelse:

Maisa ble reddet fra unødvendig avliving. Hun er utrolig snill, nysgjerrig, sosial, pratsom og glad i å være ute. Hun er vant med hund og store barn, men trives godt med å få all oppmerksomhet for seg selv.