Fadderkatter

Disse kattene bor midlertidig til oss eller i fosterhjem og venter på å bli adoptert. Noen av dem er permanente gjester hos oss. Det er disse du kan sponse gjennom fadderordningen vår. Les og finn din fadderkatt som du kan hjelpe å forsørge med det den trenger. 

Denne siden
er under
oppbygging

Assan

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

2016

Rehabavd.

Rehabiliteres

0

Album

Assan kommer ifra en gård i Gudbrandsdalen. Han ble reddet og kom opp til Trøndelag da han var i fare for å bli avlivet sammen med søsknene sine. Assan var den første av kattene som begynte å slippe oss innpå seg. Da Havkullet ble reddet i høst tok han på seg rollen som fosterforelder sammen med søster, Niagara. 

Som dere kanskje nå forstår er Assan er en utrolig vennlig sjel som går overens alle puser, og han begynner å like folk godt også. Det finnes ikke noe vondt i han. Han møter deg med å snuse deg grundig på hendene og han plukker godbitene svært forsiktig ifra fingrene dine.

Cinder

IMG_6581-kopi-001.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

Ca. 2014

Brakke

Rehabiliteres

0

Album

Da vi reddet Cinder på Sula i 2015 var han veldig preget av livet som hjemløs. Han hadde noen av de værste flokene vi noensinne har sett på en katt og han hadde en mageinfeksjon. Flokene gikk som en hanekam oppover ryggen hans og han var kjempeskitten. Men Cinder ble barbet og fikk medisinene han trengte. Han er en frisk og fin pus i dag.

Men han har aldri vært så heldig at han har blitt adoptert. Cinder har alltid knyttet bånd med enkelte hannkatter, så han er en god kompis. Vi ønsker at han skal slippe å skilles fra Golden Jubilee som han å henger mest med, derfor er han ho oss til det riktige hjemmet for dem dukker opp. Cinder er leken, elsker snop og er supersøt! Ingen kosepus, men det er umulig å ikke la seg sjarmere av han.

Ciara

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

2014

Brakke

Rehabiliteres

0

Album

Uttales med "Siara"! Denne nydelige hagepanteren er et resultat av at det gikk ukastrerte katter i et nabolag og det utviklet seg en enorm koloni. Da Ciara ble reddet kom hun til oss med fem barn og etter vår gjetning var hun bare året selv! Rehabilitering har tatt tid med Ciara. Hun blir kanskje aldri noen kosepus, men hun trives godt med de andre pusene våre og ​det beste hun vet er våtfôr og å jakte på laserprikken! 

Ciara trenger immunforsterkende tilskudd og å ha det stabilt fordi hun er kronisk bærer av calici-virus som gjør at hun får lett luftveisinfeksjon. Heldigvis er hun alltid flink til å spise og ta medisinen sin selv når hun har symptomer, så da kan vi sørge for at hun blir fort frisk.

Condie

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

2014

Brakke

Langtidsgjest

0

Album

Condie kommer også fra kolonien på Sula. Hun var den hissigste katten vi har jobbet med og sørget for å holde oss på avstand. En uke etter hun ble reddet fødte hun seks små - Regnbuekullet. Da de hadde fått seg gode hjem begynte rehabiliteringen.

Condie gikk fra å være en livredd kriger til å bli en leken og kosegal sjarmfrøken! Bare vi prater søtt til henne begynner hun å gni seg mot alt rundt seg og blir kjempeglad. Når hun får kos går hun rundt seg selv og maler. Hun er en helt ny pus. 

Hennes utfordring er at hun muligens ikke vil la seg omplassere fordi hun er så knyttet til vårt miljø. Dukker det opp det perfekte hjemmet så gir vi det kanskje en sjanse, men vi er ganske forberedt på at Condie er en pus som må bli hos oss resten av livet sitt. Da vil hun trenge faddere lenge.

Ellie

54192474_248372902772265_815464276181175

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

2017

Fosterhjem

Rehabiliteres etter sykdom

0

Album

Ellie er ei nydelig, snill og hengiven frøken. Hun elsker å ligge i fanget og være oppå skuldrene dine.

Men ingen vet hvor Ellie kom fra. Hun ble funnet ute og ingen har vedkjent seg henne selv. Me hun er ei veldig snill jente og har garantert hatt et hjem. Hun var usynlig syk og fikk en kraftig infeksjon etter hun ble kastrert. Hun har også vært anemisk og er snart friskmeldt.

Siden det har vært noen turer frem og tilbake til veterinær med Ellie har hun kostes oss litt, men vi er glad for å kunne hjelpe henne. Når hun blir helt frisk kan vi søke etter et godt, permanent hjem til henne.

Emmi

IMG_8225-003.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

2018

Isolat

Behandles

0

Album

Emmi kom til oss etter at hun ble levert til avliving av eieren sin. Hun hadde vært syk e stund og det var ingen garanti for at hun ville overleve, men sammen med veterinærene gjorde vi et forsøk. Emmi har vært hos øyespesialist og blitt behandlet for øyeproblemene som gjorde henne nesten blind, hun var forstoppet da hun kom, undervektig, dehydrert og hun ville ikke spise eller gå på do på mange dager. Pelsen var også forferdelig som en refleksjon på hvor dårlig hun var.

Men med stor innsats, medisiner og mye kjærlighet har Emmi bedret seg mye. Øynene er bedre, hun får finere pels, spiser, går på do og leker og koser. Men hun har fortsatt en lang vei å gå og det koster mye å gi henne fôret, supplementene, kontroller og ekstra omsorg koster både tid og penger, så faddere er dyrebart for henne.

Emrick

IMG_0043-001.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

2013

Fosterhjem

Frisk, men har en svakhet i nyrene.

0

Album

Emrick-gutten vår er en fantastisk sjarmerende pus som vi reddet fra avliving sammen med broren hans. De er bare 6 år gamle og har hele livet foran seg. Alt lå godt an og vi leitet et godt hjem til dem ble Emrick plutselig syk. Det viste seg at Emrick har nyreproblemer, men med god behandling og oppfølging har han blitt bedre. 

Likevel trenger Emrick nyrefôr og daglig medisin for sikkerhetsskyld og å sjekke nyreverdiene sine innimellom. Han er klar for å få seg et nytt hjem nå, men vi forbereder oss på at det tar tid siden han lever med denne svakheten og da er han en perfekt fadderkatt.

Golden Jubilee

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

Ca. 2013

Brakke

Rehabiliteres

0

Album

Også kalt, "Gullet". Gullet er en kar som har hatt en enorm forvandling etter at han ble reddet. Han hadde et skall av tovet, skitten pels full av flått og lus. Han var forstoppet, ukastrert og livredd. Gullet likte å la oss kjempe for hans tillit og var aggressiv en stund før han skjønte hvor godt han hadde det.

Etter at han opererte et øyelokk og ble vant med øyerensingen etterpå, begynte han å forstå at vi var ganske snille. Øyet gjorde ikke vondt mer, han fikk gode venner i brakka og nå er han en av de første som møter oss når vi kommer. Den siste oppdateringen er at han innimellom godtar å bli strøket over ryggen, og har du våtfôr kan du utnytte det litt ekstra! 

Jessie

IMG_4469-001.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

Ca. 2014

Brakke

Rehabiliteres

0

Album

Kommer

Metallica

IMG_9255_redigert.jpg

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

2016/2017

Daglig leder

Adopsjonsklar

0

Album

Lille, vakre Metallica ble funnet i et parkeringshus hvor hun gikk sulten og kald. Hun fant knapt mat der, så hun spiste det hun kunne for å mette magen sin. Blant alt søppelet var det til og med metall i magen hennes, derav navnet.

Metallica måtte temmes for å fungere sammen med oss mennesker, men nå er hun ei skikkelig kosejente! Hun er glad i andre vennlige katter og å ligge i toppen av klorestativet. Hun er i grunn klar for å adopteres bare vi finner det riktige hjemmet for henne.

Nicoline

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

Ca. 2013

Brakke

Adopsjonsklar

0

Album

Nicoline kommer fra Sula utenfor Ålesund. Der ble hun reddet sammen med en hel koloni. Hun fødte tre små etterpå, men bare èn overlevde. Nicoline har aldri stolt helt på mennesker, sannsynligvis pga. en tøff start på livet. Og sannsynligvis vil hun aldri bli en fangkatt. Hun vil like seg på avstand, gjerne på toppen av klorestativet eller i andre enden av sofaen.

Men Nicoline kan å kose seg. Hun brer seg godt ut der hun er komfortabel og hun elsker å leke med "fiskestang-leken". Og selv om Nicoline ikke ser ut til å bli adoptert av noen, elsker vi henne for hennes bedrøvne blikk, uskyldige sprell og matvett. 

Petter

IMG_1768.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hann

2007

Daglig leder

Adopsjonsklar

0

Etter åtte år på egenhånd er Petter preget. Han er litt sær ift. hvordan han vil ha ting, men er egentlig en kosegutt. Vi vet han har hatt en eier, men det er veldig lenge siden. Petter veter på å bli adoptert som enekatt av det perfekte hjemmet.

I mellomtiden er Petter hos daglig leder hvor han blir godt tatt vare på. Han har måttet fjerne alle tennene sine, har diabetes og han er bærer av både FIV og FeLV. Han må derfor leve på diabetesfôr, alltid ha insulin og sprøyter tilgjengelig, og han får også immunforsterkende tilskudd for å holde seg frisk og sterk. Både maten og medisinene er dyre, derfor trenger Petter faddere.

Neela

IMG_4248-001.JPG

Kjønn

Født

Hvor

Status

Faddere

Hunn

Ca. 2015

Brakke

Frisk. Kronisk calicivirus.

0

Album

Kommer...