top of page

Vi søker hjelp til å redde brakka vår

Den største og flotteste brakka vår (som vi kunne kjøpe for noen år siden takket være donasjon fra Røder Schrøder,) har fått stygge fuktskader, og den kommer ikke til å være beboelig gjennom vinteren. Det betyr at de fem pusene som bor der kommer til å miste hjemmet sitt snart. Vi spør derfor så inderlig om hjelp til å berge brakka vår!Mange spør oss om vi har forhørt oss med både skole, lokale snekkere, firma og her og der, og ja - vi har prøvd de fleste steder, til og med frivillighetssentralen. Vi begynte å forhøre oss i fjor, så det meste er prøvd. Vi hadde også oppdrag ute på MittAnbud.no, men avtalene fulgte aldri gjennom da folk ikke dukket opp.

Enkelte privatpersoner har sagt at de kan hjelpe til dersom det blir dugnad, og det setter vi pris på. Først trenger vi imidlertidig noen kompetanse til å ta en vurdering av brakka, så vi blir sikre på hvor mye som må gjøres og hva prisen vil komme på.


Selv om vi klarer det meste selv, er ikke dette en jobb for oss to kattedamer som allerede knapt får døgnet til å gå opp med alle arbeidsoppgavene vi har. Vi setter derfor umåtelig stor pris på alle som kan hjelpe til med å høre med folk og henvise dem til dette innlegget for mer informasjon.

Brakka står på Kyrksæterøra, 12 mil vest for Trondheim. Den er over 8 meter bred på den skadde veggen. Det vil være mulighet å kunne søke seg inn for varme, dopause, forfriskende drikke og noe å bite i under pauser.Om brakka

På langsiden med vinduet er det blitt råte i veggen flere steder, spesielt rundt vinduet og metall-festene brakka har for bruk ved løfting. Under det nylige regnværet, kom det vann på innsiden av vinduet, så det har virkelig nådd utløpsdatoen sin nå. Dersom bordkledningen ikke blir byttet snarest, vil vannet også begynne å ødelegge innsiden som ble pusset opp i fjorvår. Denne brakka har huset mange hjemløse puseskatter gjennom årene og har stor affeksjonsverdi.

Brakka står i en romslig innkjørsel og den skadde veggen vender inn mot huset. Den ene kortsiden står inntil en annen brakke, den andre inntil et tre, og den motsatte langsiden vender mot veien med en mæl inntil seg. Vi tror ikke disse veggene er merkbar skadde, men om de også trenger å byttes tror og håper vi at det kan skje neste år.Materiale og betaling

Vi har som tidligere nevnt en egen konto for kattehusene, så vi har avsatte midler for reperasjon og vedlikehold. Vi blir enig om pris med de som tar jobben og ordner en skriftlig avtale.


Vi tar gjerne imot sponset materiale dersom noen ønsker å gi oss det. Vi ble lovet vindu i fjor, men siden aktuelle avtaler ikke gikk gjennom, stanset prosjektet.


Verdt å nevne er at vi har en fantastisk følgerskare både på Facebook, Instagram og Snapchat, så de som hjelper oss å redde brakka vår kan forvente seg varme lovord som når ut til mange tusen mennesker!Kontakt

Er det noe mer man lurer på, ønsker vi at det sendes en melding til oss på Facebook eller via vår email Potesporihjertet@gmail.com, så kan vi finne ut av ting direkte.

Comments


bottom of page