top of page

Overraskelse fra Jesperpus!

For noen uker siden fikk vi oss en STOR overraskelse. På døra stod Jesperpus sin skikompis med en gave til oss ifra kjendis(s)katten! Les Jesperpus sitt blogginnlegg om oss her: http://jesperpus.blogg.no/1511709405_da_er_de_frste_10_000_kroner_donert.html Jeg (Tina) visste bare at jeg skulle møte opp hjemme hos min mor før kl. 11, men ikke hvorfor. Jeg spekulerte i flere dager over hvorfor jeg ikke kunne få vite årsaken til møtet. Jeg prøvde å tenker gjennom ALLE scenarioer og forberede meg på alt, men jeg hadde ikke sjans til å gjette dette.

Jeg hører at det kommer en bil og mannlige stemmer utenfor huset. Jeg er rett og slett litt redd! HVEM skal jeg møte? Kontrollfreaken i meg hater jo overraskelser, hehe! Inn kommer en høy, ung kar med verdens største smil. "Hei!" sier han, og kommer meg i møte. I hånda har han en ramme. Han forteller at han kommer på vegne av Jesperpus som vil overrekke PiH og meg en gave på 10 000 kr og tre kattefeller, fordi de har lagt merke til arbeidet vårt og synes vi fortjener denne oppmerksomheten. Jeg måpte av sjokk og glede. "OIII! TAKK!" De ti tusen kronene får vi bruke til hva vi behøver og det ble veterinærregninger denne gangen. De tre fellene fikk vi i tillegg fordi vi har så dårlige feller fra før. De nye fellene er store, solide og de har pressvegg slik at man kan bedøve katten i fella. Veldig praktisk! Det er så hyggelig å få tilbakemeldinger om at folk synes vi gjør en god jobb. Dette arbeidet er 100% frivillig og like ulønnet. Vi er totalt avhengige av donasjoner for å kunne drifte hjelpearbeidet. Jeg kjører minst 15 mil i uka for katteærender og selvfølgelig av egen, liten lomme. Torill kjører også en god del og ofte over lange strekninger. Hun får heller ingen dispensasjon for det. Vi prøver å ha et liv i tillegg til dette engasjementet, men det er vanskelig. For meg har det blitt en livsstil og jeg er totalt bundet til å være stort sett hjemme for å ta vare på alle kattene som er hos oss. For øyeblikket er det 35 stk, i tillegg har vi 20-30 fosterhjem som må følges opp, veterinærturer, regninger, sosial media, hjemmesiden, svare på henvendelser, lage annonser, og masse mer. Det er ikke tid til så mye fritid eller lek med denne "jobben".

Men selv om det er forferdelig slitsom og altoppslukende, er den den mest givende jeg kan tenke meg og jeg ville ikke byttet den. Det hadde kanskje vært kjekt å vunnet i lotto og kunne tatt ut lønn og gi lønn til hjelpere innimellom! Tusen hjertelig takk Jesperpus, Kasper, Aina og Sondre. Dere er fantastiske. <3

bottom of page