top of page

Haster: Frakthjelp for brakker

Tiden renner ut og det er krise! Vi trenger denne brakka! Har du kontakter med kran og stor henger som kunne fraktet brakka vår fra Øya VGS til Kyrksæterøra før midten av august? Vi fikk ei brakke donert av Dyrebeskyttelsen Trondheim da de ikke har plass til den og den MÅ flyttes før høsten. Vi kan ikke gå glipp av en slik mulighet. Brakker koster som regel en del og vi har allerede gått i minus på kontoen pga. masse veterinærregninger i denne travle sommeren. Vi trenger et sted for kattene slik at vi kan gjøre hjemmet levbart igjen og endelig få satt opp dette kattesenteret vi har drømt om i flere år. Pris/belønning for arbeidet kan diskuteres, men vi kan dessverre ikke betale ordinær pris for oppdraget da vi er idèelt drevet. Detaljer: Lengde: 5,5 meter Bredde: 2,55 meter Høyde: 3 meter Brakka står som vist på bildet.

Kontakt oss på Facebook: Potespor i Hjertet eller send SMS til 40240734 dersom du kan hjelpe.

Lagre

Lagre

bottom of page