top of page

Til minne om tre skatter vi har mistet

April, mai og 1. juni har vært tung for oss da starten på feriesesongen har resultet i tragiske skjebner for flere puser. Tre av de 26 vi har hjulpet de siste ukene berget dessverre ikke. De fortjener å minnes.

Valentino Han ble født prematur den 7. mai og veide bare 33 gram. Oddsene for at lille "Tino" ville overleve var minimale, men innsatsen var ikke noe dårligere av den grunn. Vi tok imot Valentino fra privatfolk med en katt som hadde født et kull på fem hvor "Tino" var den eneste levende. Han kjempet i 36 timer før han måtte gi opp. Kroppen var ikke klar for omstillingen til et liv utenfor mammas mage, så han ga opp kl 01:40, tirsdag, 9. mai. Det var stor sorg over det lille vesenets bortgang og han ligger nå fint begravd i hagen vår.

Domino Født 23. mai av ei privat eid katt. Domino var mye mindre enn søsknene sine og for svak til å die fra mamma'n sin. Han kom til oss for en ekstra sjanse til å berge, men han hadde ikke styrke nok uten råmelka fra mor. Han var sterk frem til 26. mai da han ble kaldere og svakere, og ingenting hjalp. Han var nok enda en satt til verden for å bli en engel. Domino fikk sitt hvilested ved siden av Valentino.

Sullivan 25. april kom Sullivan til et av våre fosterhjem etter å ha gått utendørs i et års tid. Hans eier har ignorert hans lidelser og stengt han ute. Sully hadde en stor verkebyll i kinnet som måtte opereres bort. Sully hadde mistet tilliten til mennesker etter sine erfaringer, men etter noen uker begynte han å krype opp i fanget til sine fostermødre. Han var endelig lykkelig og elsket som han fortjente. Men 30. mai ble Sully plutselig syk med anemi. Formen gikk opp og ned, men 1. juni gikk det èn vei. Han hadde leversvikt og det var ingenting å gjøre for å redde han. Han sovnet inn i fostermors halskrok og er nå begravet i deres hage. Hjerteskjærende!

ALLE puser vi hjelper setter dype sport i hjertene våre og det er vårt mål å spre historiene deres så godt at flest mulig skjerper sine dyrehold og hjelper dyr som trenger det. Måtte dere ha det fantastisk over regnbuebroen, alle tre <3

Lagre

bottom of page