top of page

Roten til alt vondt for katter

Visste du at et av Norges største dyrevernsproblemer er HJEMLØSE KATTER? Visste du at det finnes omkring 100 000 hjemløse katter i landet og at roten til dette vonde er MANGEL PÅ KASTRERING? Nå er det på tide at alle lærer dette! Vi dyrevernere maser ikke om kastrering fordi vi er fanatikere eller "crazy cat ladies". Vi maser fordi det er den èneste løsningen på alle lidelsene vi ser daglig! Vi ønsker ikke å gjøre dette for alltid. Vi drømmer om dagen det ikke er nødvendig at vi ofrer ferier, hygge, penger og huset vårt på å hjelpe alle kattene som blir sviktet. Det er ikke noe moro! "Det kan ikke være så ille. Da ville det stått i media".

Det finnes ikke en eneste avis der ute som ikke har skrevet om hjemløse katter. Spørsmålet er heller; Hvor mange orker å lese? Hvor mange av dere blar videre og snur ryggen når dere ser tufsete katter på gata? Bare 2 av 6 katter får et hjem og hvor mange av disse hjemmene blir ansvarlige katteeiere? Dessverre et fåtall. Vi trenger at flere bryr seg LITT mer. Er du glad i dyr og unner dem å ha det bra: - Sug til deg all kunnskap du kan om dyret ditt - Slipp ikke katten din ut før den er 1 år og kastrert - ID-merker dyret ditt - Gjerne gi dyret ditt årlig vaksine - Sprer kunnskapen videre. SÅ enkelt redder du hundrevis av liv! Det er alt vi ber om og vi ber om det for dyrenes skyld! Vi må være stemmen deres.

Nuka, Ebony, Tapper, Charlie, Sinius og alle andre som ikke fikk hjelp i tide; Vi ber om unnskyldning på vegne av alle som ikke utøvde hjelpeplikten sin da de så dere. Det er IKKE greit og dere fortjente hjelp og et godt liv. Ikke alle lidelsene dere måtte oppleve. Les historiene deres på minnesiden vår. BRY DEG før det er for sent. Takk.

bottom of page