top of page

Velkommen, Timmy & Tiara

Tidligere i uka fikk vi en melding fra en snill dame som trengte hjelp for å redde to puser. De var fradødd av eierne og kom snart til å miste hjemmet sitt. Klart vi måtte hjelpe!

Pusene er ni år gamle og har levd hos to brødre som dessverre døde for noen år siden. Siden da har kattene vært igjen alene, med mulighet til å bruke huset pga. åpen katteluke. Det er grøssende sårt å tenke på. Er det èn ting jeg har lært om katter, er det at de ikke glemmer lett og disse to må ha savnet eierne sine noe grusomt. Men for et års tid siden oppdaget denne snille damen kattene. Hun kunne ikke tro at de fortsatt var der alene, så hun begynte å mate og ta seg litt av dem. Nylig fikk hun beskjed om at noen skal ta over hjemmet til kattene, pusse opp og flytte inn med tre hunder. Hun tilbydde seg til og med å betale for å leie huset litt ekstra til pusene, men det gikk ikke, derfor kontaktet hun oss. Jeg (Tina) fikk reise i bursdaggave, men sørget for å arrangere en ordning av kattene før jeg dro bort. I går kveld kjørte kvinnen kattene til fosterhjem - en god venninne av meg. Da er de trygge og har det bra til jeg kommer hjem og kan hjelpe de ytterligere. Pusene har jeg kalt Timmy og Tiara. Om de er i familie vet vi ikke, men vi kommer til å la de få være sammen så fremst de ikke skulle få store motsigelser. Timmy er en stor, korthåret, grå og hvit hannkatt, mens Tiara er ei langhåra tabbyjente. De har begynt å bli trygg å kosete i fosterhjemmet sitt i dag, og det gleder meg stort som sitter så langt unna. Når pusene har vært til grundig sjekk hos veterinær og om alt er i orden, vil de bli lagt ut for adopsjon. Takk til finner som brydde seg og tok vare på pusene så lenge. Takk for at du brydde deg og reddet dem! Og takk til min gode venninne og fosterhjem som stiller opp. <3

bottom of page