top of page

Adoptert i februar

Vi har hatt en økende interesse for adopsjon i februar og det gleder oss stort! En del supre katter har fått gode hjem og her ser du hvem! Oliver

Høsten 2015 ble vi oppringt ang. å omplassere en snill hannkattunge da eierne ikke hadde lyktes med det selv. Det hastet i tillegg fordi pusemor ikke var så grei med han lenger. Vi tok imot han straks han var klar for å kastreres og kalte han Oliver. Oliver stjal hjertene våre raskt. Han var en ekstremt snill og vennlig sjel. Han ba nesten om unnskyldning for at han var til, men overøste deg med kjærlighet. Naturligvis ble flere sjarmert av Oliver, men vi måtte finne et hjem til han som ikke hadde andre dyr eller alt for små barn, fordi Oliver trengte rolige omgivelser. I februar 2016 skjedde det endelig og da ble Oliver Ålesund-pus! Han bor nå hos en snill og omsorgsfull som er veldig glad i han. Vi elsker deg, Oliver! Måtte du få et perfekt liv. Monja

En kveld i november 2015 satt jeg og mimret om sommeren som var da jeg flasket opp Lillefot. Det var et stort slit, men så utrolig givende og verdt at han fikk vokse opp og leve. Jeg tok meg selv i å savne det litt, og gjett hva som skjer... Jo, jeg får telefon om en liten kattunge som er funnet alene i et vedskjul i skogen! Det var Monja, som vi bare kaller "Lillemora", og hun var bare 2-3 uker gammel. Mor var ikke å se og heller ingen søsken. Tanken på hva som kunne skjedd om hun ikke ble funnet, er grøssende. Hun var langt uti skogen og ville lett blitt bytte for rovdyr. Monja visste umiddelbart sin store personlighet. Hun ropte høyt om at hun hatet å kjøre bil og å vente på at morsmelkerstatninga skulle bli klar. Den første natta holdt hun hele huset våkent for å bli vant til sin nye tilværelse, deretter kom vanene ganske fort inn. Jeg visste tidlig at det ville bli vanskelig å ta farvell med denne krabaten, da jeg endte opp med å beholde den siste jeg flaska opp. Monja ble derfor lagt ut til adopsjon tidlig og har fått et godt hjem som venter på henne. Det var tøft og trist å ta farvell med henne, men Monja er en av de som klarer seg uten sin redningskvinne. Ikke alle katter gjør det. Monja er sår tøff og tilpasningsdyktig at flyttingen ikke ble noe problem for henne. Vi vil likevel savne henne hver dag og glede oss over alt hun ga oss. Ønsker deg et langt og godt liv, "Lillemora". <3 Bubbis & Cream

Bubbis
Cream

1. juli 2015 var vi i ÅlesMinya fra Sula fødte fire kattunger 26. juli 2015. Alle de små er forskjellige og de blir kalt "lynkullet" fordi de kom så plutselig samme kvelden mor kom i fosterhjem. Pusebarna fikk navnene, Sassy, Brasse, Bubbis og Cream. De to sistnevnte fikk dessverre ikke sitt nye hjem like fort som sine søsken. Gleden var at de fikk bo i sitt fosterhjem hele tiden og vennes på hund. Cream prøvde å flytte en gang, men det viste seg tidlig at han trengte kompisen sin, så da fikk han komme tilbake til fosterhjemmet. Jakten på noen som kunne adoptere begge brødrene startet og i februar skjedde det endelig. En hyggelig barnefamilie ringte oss og etter fine samtaler og besøk fikk puseguttene et nytt hjem. Lykke til i livet, gullene våre. <3 Snow & Amadeus

Høsten, 2015 reddet Kelly's Håp en liten kattefamilie på Moa i Ålesund og vi tok kattene under våre vinger. Det var pusemor, Cornelia og kattungene hennes, Amadeus og Snow. Ingen av dem var sosialiserte, så krisehjemmet startet den tøffe oppgaven. Pusemor fikk et nytt fosterhjem og da gjorde kattungene store fremskritt. Amadeus ble raskest trygg og han skulle fortelle lange historier og ha kos. Snow fulgte hans potespor og nå i februar fikk de et godt hjem i Oslo. Der er de barnefamiliens glede med sine ablegøyer.

Gratulerer med hjemmet deres! Håper dere får et fantastisk liv. <3

Frost

Frost ble født på Møre i 2007 og etter han kom til sin nye familie som kattunge har bodd hos dem hele livet. Han vokste opp med barn og fine uteområder. Da han var tre år falt han i et dieselfat og mistet all pelsen sin, men den kom heldigvis tilbake, så i dag er han like -om ikke enda vakrere enn han var! Han var mildt sagt svært heldig. Frost er en ganske enkel og rolig katt som er glad i mat, være ute og sove hele dagen på favorittpleddet sitt. I februar fikk jeg telefon fra en trivelig dame som fortalte at hun og mannen savnet katten de hadde mistet, og ønsket å gi Frost et nytt hjem. Hun ville også overraske samboeren sin som er svært glad i katter. Det ble mildt sagt full klaff! Hos dem har Frost fått et hjem som både kan gi han alt han er vant til og masse kos, og der trives han veldig godt. Han hoppet faktisk opp i sin nye matfars fang samme kvelden. Lykke til i livet, vakringen. <3

bottom of page