top of page

Adopterte katter i januar

Ikke den beste måneden, men noen puser har fått et godt hjem - forhåpentligvis for livet ut! Dessuten har vi fått flere nye fosterhjem enn på lenge! Demi

Demi flyttet til sitt nye hjem, 4, januar. Hun ble reddet da hun var bare noen uker gammel og har derfor vokst opp hos oss. Familien som adopterte Demi hadde mistet en pus som var nesten maken å se til, så de er svært glad for å ha fått Demi i livet sitt. Demi heter nå kledelig Bella (vakker) og deler familie med en hund og en annen katt. Magdalena og Balthazar

Første gangen jeg lot gubben få navngi katter så ble det dette! Jaja, kule navn! Disse to søsknene kom inn da familien deres ikke kunne beholde dem pga. allergi og fordi de ikke ville avlive dem. Godt var det, for M og B er virkelig herlige puser! De ble satt i fosterhjem til ei svært dyreglad dame som bare ett par dager senere var bestemt på at hun ville adoptere dem. Hurra for full match! Katter som har fått fosterhjem: Miss

Arian & Zelda

Sabrina

Silver

bottom of page