top of page

Adopterte katter i desember

Vi har vært litt dårlige til å oppdatere den siste måneden, men det har ikke stått stille fordi. Flere katter har fått nye hjem denne måneden. Vi er svært kritiske til henvendelser om å kjøpe katter i gave til andre, men har du planlagt anskaffelse av katt i god tid og skal ha den selv, blir det en annen sak. Det er viktig at man ikke anskaffer seg et kjæledyr av spontanitet, fordi ofte kan det oppstå situasjoner som beviser at de ikke passer inn i livet ditt. Vi pleier å spørre interesserte om de kan se for seg å kunne forsørge en katt i opptil 20 år frem i tid før vi selger dem, da katter kan leve lenge og de har ikke godt av å flytte rundt. Her er noen puser som fikk sine nye hjem denne måneden: Julius, 4 mnd.

Jesper, 4 mnd.

Miss Molly, 4 mnd.

Millie, 8 mnd (fosterhjem).

Essi, 8 år.

Lykke til i deres nye, evige hjem! Måtte dere få et langt og godt liv. Tusen takk til alle som har adoptert en katt av oss i år. <3

bottom of page