top of page

Kalender: Redningskatter 2016

Etter noen uker med tekniske problemer og mye bilderedigering kan vi endelig annonsere at kalenderen vår er FERDIG! Her har du årets perfekte julegave! Søt, lærerik OG til en god sak!

Kalenderen er en hengekalender i størrelse A3. Èn katt pryder hver måned med sitt navn, historie og noe kjekk kunnskap om katter. Alle inntektene går direkte til pusene vi hjelper. Det er bestevenninnene Yasmin og Luvi som pryder forsiden. <3 Yasmin er en redningskatt fra koloni (aldri hatt eier før), mens Luvi ble født i nabohuset og privat adoptert. Så ulike bakgrunner, men de elsker hveranre og ligger ofte i denne rosa plysjsenga og koser seg. Bestilling: Hvis du ønsker å bestille kan du sende oss en melding på Facebook, gå i nettbutikken eller sende oss en mail på Potesporihjertet@outlook.com. Vi har begrenset opplag, så vær rask ute! Kalendrene sendes når pengene er på konto. :)

bottom of page