top of page

Adoptert: Milo og Mira <3

Endelig fant de vakre, uheldige svenskepusene sitt evige hjem!

Mira og Milo kom til oss etter å ha blitt reddet i Sverige av privatpersoner, fordi de var i fare for å bli avlivet. Deretter kom de i et fosterhjem hvor de ikke fikk nok mat, vann og stell. Det var ingen tvil om at disse to trengte en ny start! Pusene ble satt i fosterhjem hos en av oss i PIH og blomstrert fort opp. De var utvilsomt takknemlighet for å bli tatt vare på. De var tynne, hadde orm og midd, men fikk behandling for alt de trengte. I tillegg ble de selvfølgelig også kastrert, grunnvaksinert og ID-merket. Milo og Mira er to sterke pusesøsken. De mista ikke troen på mennesker, tross sine første erfaringer. De ble fort kjent for å ta seg godt til rette i sofaen eller i fanget, og selvfølgelig med en høy dyrelyd. Måtte dere få et langt og godt liv, begge to! Lykke til <3

bottom of page