top of page

Adoptert: Figaro <3

I kveld fikk nok en hjemløs pusegutt et godt hjem. Det var Figaro sin tur. <3

Vår søteste Figaro ble levert til oss sammen med søsteren sin i oktober. De var født av ei hjemløs kattemor og var omkring 10 uker gamle. Det syntes godt på dem at ormen tok maten i magen, så de fikk raskt ormekur og bodde i karantene til den var borte. Heldigvis kom de seg fort til og ble vaksinert og ID-merket. I dag fikk de siste del av vaksina og Figaro ble i tillegg kastrert, fordi han har vokst seg så stor og sterk! De ukene de har vært her har vi brukt mye tid på å sosialisere dem med lek. Figaro og Chrystal var utvilsomt de som ga mest innsats i leken. Det var spesielt populært med en bamse som var festet i en tråd fra en pinne vi holdt. Når katter tør å leke seg med deg, vokser tilliten og selvsikkerheten deres. Da de fikk våtfôr og godbiter fikk jeg også kose litt. De vred seg unna, men ikke værre enn det. Aldri noen klor eller biting. To puseunger som virkelig syntes det var godt å komme i trygghet og varme. Figaro ble adoptert av en dyreglad familie og får bo landlig til. Vi er så glad for at folk velger å adoptere katter fra oss, til tross for at flere av dem ikke er helt tamme ved henting. Vi prioriterer jo kattene som "ingen" andre bryr seg om, og da er det litt ekstra arbeid med dem. Men desto større er belønningen også. Det finnes ikke noe bedre enn å se tilliten til en katt blomstre. Gratulerer, Figaro! Lykke til i livet ditt. <3

bottom of page