top of page

Velkommen, Leopold <3

For noen uker siden fikk vi en henvendelse om en pus som hadde gått ute helt siden tidlig i vår. Han begynte å vise preg av utelivet og finner skal snart reise bort. Vi har lett febrilsk etter fosterhjem, og endelig ordna det seg. Leopold har fått navnet sitt fordi det betyr "prinsen av folket". Så kjælen og tillitsfull som han er tross at noen har sviktet han, så synes vi det navnet passet perfekt!

Vår snille kjørehjelp, Tonje kjørte i dag helt til Åsenfjord for å hente Leo og leverte han direkte til veterinær. Der fikk Leo en heftig helsesjekk, ble kastrert, vaksinert og ID-merket. Leo er estimert å være omkring 9 år gammel og en langhåret, ukastrert hannkatt. Han hadde både fått mat, vann og ormkur av finneren, så heldigvis var han i godt hold. Han hadde derimot mye lus og fikk en heftig kur for det. Nyrene var også litt forstørra, men veterinær mente at det var ufarlig.

Etter en lang dag er Leo kommet i fosterhjemmet sitt hvor han får bli om alt går bra. Han har allerede godtatt sine nye slaver og har tatt seg godt til rette i sofaen. Jeg tror dette fosterhjemmet vil oppleve en enorm takknemlighet fra Leo. <3 Tusen takk for at dere stilte opp! Takket være dere redder vi liv sammen.

bottom of page