top of page

Sov godt, elskede Maika <3

I dag var dagen jeg i ei uke har håpet skulle være dagen Maika kunne friskmeldes, men dessverre var det ikke mulig...

Maika ble veid og hadde lagt på seg 400 g på ei uke. Det var veldig bra og siden hun har virka kvikkere, hadde vi store håp for henne. Men med nøyere helsesjekk viste det seg at hun fortsatt hadde høy feber og stor lever. Urinprøve viste også mye protein og blod, noe som kan tyde på nyresvikt. Antibiotikakuren hadde tatt betennelsen, men den kunne ikke fikse organene hennes... Livet som hjemløs ødela henne og selv om hun fikk ei uke med kjærlighet, var ikke det nok. Jeg gråter for deg i dag, Maika. Du sovna inn på fanget mitt fordi jeg ville vise deg en siste bit kjærlighet. Du fortjente det så. Jeg er ikke religiøs, men ganske åndelig av meg, så jeg tror at sjelen ser på livet fra et annet sted. Da synes jeg at det er viktig at du ser at jeg er glad i deg. Tusen takk for de fine øyeblikkene. Du fikk meg til å gråte hver gang du malte. Tenk at lille deg fra et liv uten omsorg forstod kjærlighet så fort. Du imponerte meg. Og nå skal jeg sitte her og gråte og grue meg til å gå inn på badet for å ordne med buret ditt... Det er alltid så vanskelig etter man mister et dyr... Å ordne opp etterpå.

Du skulle jo bli med hjem i dag og settes inn på rommet med søstra di, Condie! Åh, så urettferdig livet er... Jeg blir ALDRI "vant" med den tøffe delen med denne jobben og jeg blir aldri flinkere til å takle å miste dere. Det er så forferdelig vondt HVER gang, uansett hvor lenge jeg har kjent dere. Jeg blir så lei meg fordi jeg ønsker sånn at dere skal få et langt og godt liv, men noen ganger strekker ikke ønskene mine til...

Sov godt, vakreste, lille venn. Jeg tok med litt av pelsen din hjem, som jeg gjør med alle jeg mister. Du vil aldri bli glemt. <3

bottom of page