top of page

Velkommen, Demi <3

Etter en lang og kald dag ute på innfanging lyktes vi ikke med å få tak i pusen vi prøvde på, men lille Demi ble reddet fra den første natta med kuldegrader.

Dette er Demi. Hun er nok den eneste som overlevde av kullet sitt hvis det var flere. Minst var hun iallfall. Pusemora hennes har flere kattunger, men de er større. Jeg tror de er søsknene til Onyx som vi redda i sommer. Det blir gjort innfanging for dem også! Demi ligger nå i genseren min og maler. Der er hun for første gang varm og trygg. Det er så herlig når de forstår at de får hjelp. <3 Pusen vi egentlig prøvde å fange i dag er en stor hannkatt som har gått ute i mange år. Han er bruntabby og har innsukne øyne. Mest sannsynlig full av orm, stakkar... Han er svært sulten og kom helt ved siden av meg og spiste godbiter, men han ville ikke gå i fella. Kommer ikke til å gi opp denne karen. Han MÅ ha hjelp, så donèr gjerne en slant dere som kan, slik at vi kan gjøre alt for at han skal få det bra. <3

bottom of page