top of page

Søteste, Simiel

Hei på deg! Jeg heter Simiel, oppkalt etter erkeengelen. Vil du være min nye matmor eller matfar?

Jeg ble født 6. juli 2015 ei uke etter at mamma'n min ble reddet. Hun hadde gått ute hele livet sitt, så jeg var heldig som ble født inne. Jeg fikk tre søsken, men bare to av dem klarte seg. Dere kjenner sikkert til Lillefot? Han er lillebroren min! Jeg har vært litt reservert av meg hele livet, men søskenen mine er veldig utadvent og nå begynner jeg å bli det også! Jeg er i min villeste alder nå, så jeg elsker å løpe att og fram og gjøre rampestreker. Jeg er faktisk litt morsom å følge med. Men det mest fascinerende med meg er pelsen min. Jeg er korthåret, ren hvit og har grå tabbyflekker! Mønsteret er veldig kult. Se på bildene mine på adopsjonssiden da, vel! Jeg lover å sjarmere deg. <3

bottom of page