top of page

Elskbare, Tirill

Hei! Jeg heter Tirill og er ei rød tabbyjente på ca 3-4 år. Jeg ble reddet i sommer sammen med de tre barna mine, Charlie, Sinius og Sunny. Jeg har opplevd mye tragisk i livet mitt. Først ville ikke menneskene mine ha meg og kasta meg på dør da jeg fikk babymage. Vi måtte klare oss med det vi fant selv til vi ble redda. Og da redningen endelig kom og vi fikk det bra, ble Sinius og Charlie syke av nyresvikt og døde. De hadde fått i seg noe farlig mens vi bodde utendørs. Sunny fikk heldigvis et godt hjem, men jeg har enda ikke funnet mine nye slaver. Jeg er blitt veldig glad i matmor. Når hun kommer så sirkulerer jeg rundt beina henne så hun ikke kommer seg bort fra meg. Jeg oppholder henne så mye jeg kan, for jeg elsker kos og sikler litt noen ganger når jeg får det. Jeg er også vill etter Dreamies-godteri, så har du det er du godkjent! Jeg håper det finnes noen der ute som kan gi meg et evig hjem og være glad i meg. Jeg lover å elske deg mer enn du aner! Nuss fra Tirill. <3

bottom of page