top of page

Forvandlinger

Siden vi ikke har tid til å skrive historiene om alle kattene som vi hjelper, har vi ordnet dette galleriet som du kan lese noe og se fremgangen deres selv.

Kattene på bildene har hatt ekstrem fremgang. Noen har nesten vært halvdøde, men likevel berget. Andre har hatt svært store fysiske eller psykiske påkjenninger. Vi er stolte over å vise dere hva vi får til med god støtte av dere.

Lillefot

Lillefot

Født i bilen da vi skulle kastrere kattemor som vi trodde var en hannkatt. Lillefot fikk en tøff start på livet da mor avviste han etter 15 dager. Han var bare 94 gram og døden nær. Daglig leder fikk en hektisk tid som flaskemamma de neste ukene og det er et under at Lillefot overlevde både underernæring og forstoppelse. Men han hadde viljen og sjarmerte hele landet med historien sin. I dag bor Lillefot fortsatt hos daglig leder permanent og er en av våre maskotter!

Lille Venn

Lille Venn

Dumpet midt i en sentrum og ble nesten kråkemat eller biloffer. Lille Venn var livredd da hun kom inn i armene mine, men da jeg holdt henne inntil meg malte hun etter noen sekunder og stoppet aldri. Hun maler som en traktor. Etter luftveis-, lus- og markbehandling ble hun frisk og ble adoptert til et godt hjem.

Topaz

Topaz

Topaz og søsknene ble forlatt i skogen. Vi tok derfor inn alle og oppfostret dem selv. Det er alltid en tøff oppgave, men ekstra vanskelig var det da kattungene var syke. Alle var dehydrerte etter å ha vært alene så lenge og oppvendingen til et flaskeliv ble tøff. Særlig Topaz holdt vi på å miste. Men med nøye omsorg og masse kjærlighet overlevde alle tre og ble usedvanlig hengivne og tillitsfulle katter. Aller er adoptert til gode hjem i dag.

Shadow

Shadow

Daglig leders barndomskatt som forsvant i 9 år. Da han kom hjem var det ingen tvil om at han skulle få være pensjonist, men det måtte både fysisk og psykisk behandling til. Etter å ha trukket alle tenner, fått masse sårbehandling, jevnlige blodprøver og daglig medisiner mot høyt stoffskifte er Shadow en svært glad og takknemlig pus som vi håper vi får ha i mange år!

Sapphira

Sapphira

Oppvokst på en gård hvor hun ble sterkt vanskjøttet sammen med sine søstre. Vi prøvde å redde alle, men fikk ikke tillatelse av bonden til å ta flere enn Sapphira. At bonden kan bestemme dette er en av svakhetene i den norske dyrevelferdsloven. Sapphira var proppfull av innvollsorm og har kronisk pankreatitt og må gå på spesialfôr resten av livet. Hun har likevel blitt tam og ei sprudlende og kjærlig jente vi er helt forelska i.

Samson

Samson

En av de mange i kolonien reddet fra avliving på Sula utenfor Ålesund. Samson var både redd og svært syk av huggormbitt. Hadde vi ikke hatt den redningsaksjonen, ville han lidd en lang og smertefull død. Samson ble fysisk og psykisk rehabilitert, og ble adoptert til et godt hjem <3

Sabrina

Sabrina

Den sorte skjønnheten fra Ålesund ble tatt inn med sine kattunger og flere hjemløse katter, høsten 2015. Hun var ikke vant med menneskekontakt og ble kalt "heksekatten" av et veterinærpersonell. I dag er Sabrina snill, tillitsfull og herlig, og hun er blitt adoptert av fosterhjemmet sitt. Glede!

Nicoline

Nicoline

Fra livredd, drektig og hjemløs i Ålesund til bestevenn og kosejente!

Leopold

Leopold

Hjerteløst forlatt på en campingplass, til elsket storebror til en menneskebarn.

Cinder

Cinder

Pusen med en hanekam av floker ble alle katters bestevenn!

Condie

Condie

Katten som prøvde å drepe oss gjennom bursprinklene er blitt verdens største kosejente!

Golden Jubilee

Golden Jubilee

Fanget i sitt eget skall av floker til en strålende, majestetisk edelstein!

Cindy

Cindy

Katten med to haler, der den ene var ei slynge av floker. Cindy ble til Askepott på slottet etter hjelp!

Denta

Denta

Fra hjemløs gatekatt i Gran Canaria reddet fra gift, til sofagris i Norge!

bottom of page