top of page

Vil du bli fast støttespiller?

Å drive en idéell organisasjon betyr at organisasjonen driftes uten å fast inntekt eller offentlig støtte. Det innebærer naturligvis at innholdet på kontoen alltid er helt uforutsigbart. Dette er et konstant stressmoment og bidrar til noen av de største bekymringene vi har, fordi uten nok penger kan vi verken fôre, huse eller behandle dyrene vi hjelper. Noe som vi lenge har ønsket oss er faste donorer og nå har vi endelig funnet en tjeneste vi kan bruke som ikke koster skjorta!


Bildekreditt: Capturing Braveheart


Flere ganger har vi blitt spurt om hvorfor det vi ikke har momsfritak eller hvorfor vi ikke er på listen over veldedige organisasjoner man kan få skrevet av på skatten for å støtte, og vi har fått spørsmål om hvorfor man ikke kan støtte oss via den ene og den andre ordningen. Svaret er at disse ordningene krever veldig mye jobb for og penger for å gjøre seg nytte av, noe vi verken har tiden, kompetansen eller ressursene til.


Bortsett fra grasrotandelen var den eneste måten å støtte oss automatisk på å selv legge inn faste trekk i nettbanken sin. Dette er for tungvindt til å generere mange givere. Men nå har PayPal nok til at Mens man før selv måtte legge inn fast trekk i nettbanken for å være fadder eller støtte oss med faste intervaller, kan man nå nå har vi endelig funnet en mulighet man kan støtte oss fast og enkelt. Slik fungerer det:

  1. Trykk på denne lenken

  2. Velg hva pengene skal gå til (Kattebrakkene eller mat og helsehjelp)

  3. Bestem deg for hvilket beløp du vil gi

  4. Velg en donasjonsintervall som passer deg: Ukentlig eller månedlig


Det må ikke være en høyt beløp for å gjøre en forskjell. Om mange gir små beløp, utgjør det veldig mye for oss. Det er det vi håper på kan skje med denne muligheten. Tusen hjertelig takk til alle som vil bli faste støttespillere!Comentarios


bottom of page