top of page

Takket være dere som er fosterhjem

...så har vi kunnet redde mange katter i det siste tross at vi ikke har plass til flere på krisemottaket! Bare se forskjellen dere gjør! Primrose og Penny Reddet fra avliving. Har vært fødemaskiner hele livet og vært innestengt på ett rom. Nå er de kastrert, vaksinert og ID-merket!

Levi Hjemløs, liten pus med ekstreme floker og masse parasitter. Han fikk en ordentlig overhaling hos veterinæren og er nå i behandling og rehabilitering i fosterhjemmet sitt.

Sullivan En pus sviktet av sin tidligere eier. Han hadde en stygg skade i øyet og kinnet sitt som han ikke har fått hjelp for. Takket være våre veterinæren ble både øyet og livet hans reddet, og nå er han i et kjempegodt fosterhjem hvor han begynner å stole på mennesker igjen.

Kattunger på Frøya En vanskelig sak. Vi ble kontakt ang. ei hjemløs drektig katt og en hannkatt. Den drektige rakke å føde før hun ble tatt inn og klarte å rømme da noen fraktet henne til et krisehjem for oss. Hun er dessverre fortsatt på rømmen, men kattungene er trygge hos ei ammemor og vil aldri bli hjemløse da de er vårt ansvar. De to mørke tabbypusene er våre.

Evolet Denne vakre pusen trivdes ikke hos sin eier og søkte konstant omsorg andre steder. Til slutt stod hun i fare for å bli avlivet. Vi kunne ikke la det skje med henne da hun var både høydrektig og frisk, så heldigvis åpnet et godt fosterhjem hjertet sitt for henne. Der får hun føde og fostre opp kattungene sine, før alle blir gjort klare til adopsjon.

Vi jobber med å finne en løsning for flere puser, men vi trenger DIN hjelp! Kan du stille med husrom - om det så bare er et rom og for en periode så vil vi høre ifra deg. Det kan være forskjellen på liv og død for katter i nød.

Lagre

bottom of page