top of page

3 sekunder av din tid = 60.000,- til hjemløse katter

VIKTIG MELDING FRA MASKOTT OG MIRAKELPUS, LILLEFOT!

Mens jeg ligger her i noen av årets første solstråler og varmer meg, kjenner jeg mamsens fortvilelse. Det er konkurranse igjen hun holder på å tape på målstreken – IGJEN. Alt hun vil er å vinne for ha mer penger til å hjelpe puser som ikke har et hjem, som er syke, skada, mishandla og som trenger ekstra hjelp og kjærlighet – slik som jeg fikk. Så her i latskapens hete fikk jeg et stikk av handlekraft i meg. Jeg må gjøre noe. VI må gjøre noe.

Mammas konkurrent ser ut til å vinne ved å ha en ekstra måte å få stemmer på – nemlig ved å bruke ulike «nettlesere/gadgets». Hva enn det er for noe, synes jeg vi også burde prøve det! Er dere ikke enige?

Mamma kan vinne 60.000 eller 40.000 kr. Den største premien kan gi oss 100 storsekker med mat, 1200 sekker med kattesand, kastrere + vaksinere + ID-merke over 17 katter, kastrere over 30 stk eller få opp dette kattehjemmet for uønska og uelskede katter. Nå bor vi alle i mamma sitt hus og det begrenser hva mamma får til og har plass til – ikke hva hun vil.

SLIK STEMMER DU: - Gå til Facebook og hit.

- Trykk på "Utfordrer/ildsjel". - Trykk på bildet av mamma og Eros. - Trykk der det står "Stem". - Trykk på «del» etterpå og spre linken til alle dere kjenner og på alle sider dere vet om. Dere er sikker flere som kjenner puseelskende mennesker? Kanskje har dere store plattformer til å nå ut til folk? Vil dere bruke teksten vår, må dere kopiere og lime inn den når dere deler. - Gå på Appstore eller GooglePlay, søk på "browser" og last ned så mange dere orker. Dere kan stemme med dem også! - Husk å stemme HVER DAG. Vinnerene kåres på fredag.

Dette koster oss ingenting, annet enn vilje og noen få sekunder. Tenk - det er over 5000 folk som følger oss. Tenk om alle tok seg denne innsatsen. Da ville det ikke vært noe problem.

Tusen hjertelig takk for den urokkelige støtten og store hjelpa deres.

Stor snutekos fra Lillefot

bottom of page