top of page

Vil du hjelpe oss opp fra grøfta?

Jeg har lagt hodet i bløt de siste timene for å finne ut hva jeg kan gjøre for å få inn nok penger til å fortsette driften av krisehjemmet til disse 25 pusene og gi dem all maten, medisinene og utstyret de og kattene i fosterhjem behøver, for nå sliter vi.

Etter en del større utgifter (veterinærregninger, fôr, medisiner og innkjøp av nødvendig utstyr) er kontoen helt tom. Faktisk så har jeg måttet lagt ut tusenvis av egen konto i det siste for å få råd til alt PiH har bruk for. For min egen del går det greit. Jeg har tak over hodet og mat i skapet jeg kan leve på, men kattene trenger mer. Det er takket være dere urokkelige støttespillere at vi har kunnet hjelpe og drifte omsorgen for kattene ingen elsker og derfor spør vi dere om hjelp. Her kommer ulike måter dere kan hjelpe oss på: Overføre penger: Kontonr: 4312.14.43687 Vipps: 40240734 Grasrotandelen: Oppgi Potespor i Hjertet, 915 780 571 eller gjør det på nett her. Kjøp: - Kalender 2017 (ja, det er april nå, men den er så flott! Se her. - Ting til auksjon (Se den vi har gående her. Det kommer flere fremover) - De populære kattelekene og pleddene fra Wenche Myrstad. Donèr annet: (Du kan lese om hva vi har god bruk for her. - Kjøp mat eller utstyr vi trenger og send oss. Du kan også bestille fra internett og skrive på oss som leveringsadresse. Men spør om adressen vår på forhånd :) - Lag og/eller selg ting til inntekt til oss. Stem oss frem til å vinne midler: Vil du vite mer om oss først? Du kan lese masse her. - Danske Bank (Nominèr Potespor i Hjertet under «Veldedige formål» eller Tina Strandheim til «Utfordrer/Ildsjel». - Rema 1000 (krever Facebook). - Har du flere forslag, vil vi gjerne vite om dem. <3

bottom of page