top of page

Fosterhjemnøden

Den store grunnen til at organiasjoner kan hjelpe mange katter, er fordi de får hjelp av fosterhjem. Ikke alle organiasjoner har et mottak og de som har mottak opplever at mottaket blir sprengt i mangel på fosterhjem. Dette er ordentlig krise!

Det er ikke enkelt å ønske å hjelpe, men ikke ha plass. Det opplever vi nå. Mottaket er sprengt. Skal vi ta inn flere må vi stalle de opp i bur og det gjør vi bare når det er helt krise. Vi har katter på vent fordi vi ikke har plass. Noen haster det mer med enn andre. Det er kjedlig å måtte spørre de som allerede bidrar når det ville gjort en stor forskjell å få hjelp av flere. Å være fosterhjem er en luksus. Du har verken eierrettslig eller økonomisk ansvar og får ha selskap av en myk venn på begrenset tid. Vi synes det er synd at ikke flere velger å prøve å være fosterhjem, fordi det er så enkelt og det redder så mange liv. Her er vår nye fosterhjemplakat. Del den gjerne med flere så kanskje det er noen der ute som vil hjelpe oss. Vi vil så gjerne gjøre mer, men står fast!

bottom of page