top of page

Vi trenger din hjelp nå!

Mottaket vårt er fullt og alt for få katter får hjem eller fosterhjem for tiden. Når det er slik får vi ikke hjulpet alle de som går ute og fryser ihjel nå, derfor ber vi om hjelp! Se hvordan du kan stille opp. Vi har aldri før fått så mange gaver og donasjoner til kattene som nå i juletida. Det har vært helt fantastisk å se hvor mange som setter av penger til oss, når dere har så mange ! Dere er så utrolig flinke til å hjelpe oss økonomisk og oppmuntring, men nå trenger vi det lille ekstra. For at vi skal kunne hjelpe flere katter, er det avgjørende at vi får ut de som vi har på mottaket. Det kan være gjennom fosterhjem (midlertidig hjem) eller adopsjon (permanent hjem). Begge deler er verdifullt for oss. Fosterhjem:

I

dag flyttet Millie. Først og fremst for en prøveperiode i fosterhjem, men går alt bra så blir hun adoptert. Dette er en løsning vi lar mange benytte seg av, fordi da har man ikke forpliktet seg til å beholde katten før man er sikker på at den vil fungere fint hos i sitt hjem. Som fosterhjem blir du bare spurt om du kan sørge for at katten får mat og sand mens den bor hos deg - da dette er dyrt for oss å dekke for alle fosterhjemmene, men det er ingen tvang. Vi kan også sørge for at du får en fadder til fosterkatten din. Det er en frivillig person som sender en slant i øremerket pusen. Vi skriver alltid en fosterhjemskontrakt så vi er enige om betingelsene på forhånd. Du velger tidsperiode selv, men det aller beste er om du kan huse katten frem til den blir adoptert. Adopsjon: Er du på let etter et nytt familiemedlem (et dyr) og vil bidra til noe godt i verden, er det beste du kan gjøre å adoptere et dyr fra en frivillig organisasjon. Våre katter er grundig helsesjekket, behandlet for alt de trenger (midd, lus, innvollsorm, infeksjoner m.m), vaksinert, ID-merket og kastrert så lenge de er tung nok (2-2,5 kg). Slik sparer du flere tusen i egne veterinærutgifter og vi tar kun 1000-1200 kr som betaling for selve katten. Vi skriver også selvfølgelig en adopsjonskontrakten, som sikkerhet om katten skulle måtte omplasseres på nytt. Ta en titt på kattene våre som trenger hjem HER. Vi holder til i Hemne i Sør-Trøndelag, men har sendt katter både til Finnmark, Stavanger og Oslo for den rette eieren. Vær ikke redd for å ta kontakt om du har noen spørsmål.

bottom of page