top of page

Sov søtt, Lucky <3

Etter å ha gått ute og blitt oversett i en årrekke fikk Lucky endelig hjelp da vi mottok tips om han - men det var for sent...

Lucky var en ukastrert hannkatt som tipsere mener har blitt oversett i flere år der han vandret. Mange skal ha visst av han, noen matet han, mens andre snudde ryggen til. Det ble katastrofalt for vår Lucky. Det tok en uke å fange han, da han var svært skeptisk. Fosterhjemmet tok godt vare på han og prøvde alt for å få han trygg og lykkelig. I perioder funket det godt også, men alltid falt han tilbake til å være urenslig. Det er nesten alltid et tegn på at noe er galt. Vi hadde flere veterinærer til å se på Lucky, da den siste konstanterte med at han hadde nyresvikt. Noen katter kan leve med bare èn frisk nyre, men det holdt ikke for Lucky. Han hadde det ikke bra. 17. desember måtte vi ta det tunge valget å la han gå. Lucky sovnet stille inn etter veterinæren hadde tatt mange tester som viste alt annet enn vi ønsket - nemlig at han ikke klarte å bli frisk. Vi har leken og litt av pelsen til Lucky som et minne og jeg er så takknemlig for de fine bildene han ga meg kvelden før han måtte gå. Tross at han hadde blitt sviktet av mennesker i mange år, fikk jeg også lov til å kose med han. Takk skal du ha. Gråter for deg og den urettferdigheten du måtte oppleve, Lucky. Du fortjente så mye mer. Sov godt, lille engel. <3

bottom of page