top of page

Vil du hjelpe oss å hjelpe pusene?

Kjære, venner! Konkurransen tilspisser seg og det er DERE som avgjør hvem som vinner 250 000kr!

Det er 15 ulike "lag" som kjemper om potten som er øremerket dyr. Det er både store og kjente organisasjoner, og små og ukjente. Selv er vi veldig liten. Vi har ikke flere hundre tusen i grasrotandel i året, tusenvis i faste donasjoner hver måned og kommunal støtte. Vi er totalt avhengig av donasjoner og aner aldri hvordan fremtiden er økonomisk for pusene. Men vi gjør så godt vi kan for å klare å hjelpe alle puser som trenger det.

Du stemmer ved å klikke HER og trykke på "Stem på dette bidraget".

Hjelp oss å få flere stemmer: Det er bare èn stemme per persjon og det er organisasjonen med FLEST stemmer som vinner. Du kan stemme på flere organisasjoner, men bare èn stemme per kandidat. Det er kjempeeffektivt å sende linken til venner og kjent på privat melding! Gjør gjerne det om dere synes vi fortjener pengene til pusene <3

Vi vil ikke gi opp enda, selv om vi begynner å kjenne på tvilen om at vi skal klare å kjempe imot de største og mest kjente dyrevernerne.

Tusen takk til alle som hjelper oss! Vi glemmer aldri innsatsen dere gjør for å hjelpe til. <3

Det er dere som avgjør dette!

Her er altså linken igjen: https://apps.facebook.com/minhjertesak/entry/5756832

(Trykk F5-knappen om du ikke får opp siden).

bottom of page