top of page

STEM: Hjelp oss å vinne 250 000 kr til kattene!

Iiiiiih! Så moro! Vi er blitt valgt ut Royal Canin til å kjempe om 250 000kr til kattene!

Det startet med en nominasjonsrunde. Folket nominerte den hjertesaken de mente fortjente å vinne en kvart million og nå har Royal Canin selv valgt ut femten finalister. Nå er det folkets tur igjen til å stemme frem hvem som blir vinneren av premiepotten! Det er bare èn stemme per person og alle som stemmer er med i trekningen om 700kr selv. Frist for å stemme er 27. november og vinneren annonseres 2. desember.

Håper dere som synes vi gjør en verdifull jobb vil stemme på oss.

Vår arbeidsmoral og etikk: Det som skiller oss fra enkelte andre dyreorganisasjoner er at vi spesielt fokuserer arbeidet vårt på hjemløse katter som er født og oppvokst ute, og aldri har erfart mennesker. Det er så mange av dem og siden de krever ekstra mye tid og arbeid, er det ikke alle som vil/kan hjelpe slike katter. Det kan og vil vi! Vi har også en no-kill-policy. Det betyr at vi ikke avliver katter som med behandling kan bli friske (både fysisk og psykisk behandling). Vi mener at ALLE katter er like mye verdt, uansett helse, psykisk tilstand eller bakgrunn. Vi omplasserer selvfølgelig tamme katter også, men vi prøver å unngå å fylle huset med de kattene som allerede kommer fra et hjem, da de er lettere å omplassere. I vår tid som kattehjelpere (også før vi ble registrert som organisasjon) har vi reddet fire kolonier, flere kattefamilier, ensomme hjemløse katter og omplassert sviktede katter. Vi er nøye på at kattene skal få komme til veterinær fort slik at vi får kartlagt helsesituasjonen deres og hjulpet dem så fort som mulig. Alle får grundig helsesjekk, all nødvendig behandling, ormkur, middkur, grunnvaksine, chip, kastrering og de selges med kontrakt. Det tar fire uker for kattene å få hele grunnvaksinen og på den tiden er de hos oss for rehabilitering. Senere blir de enten adoptert bort eller satt i fosterhjem så vi kan få plass til flere katter i nød. Vi brenner for å vise at det ER VITS i å bruke tid, penger og energi på de vanskeligste tilfellene! Vi har selv opplevd takknemligheten mange katter med en tøff bakgrunn gir deg når de endelig slipper deg gjennom muren sin, og disse historiene formidler vi på Facebook-siden vår. Det er viktig for oss å være gode forbilder som dyrevernere og for å gjøre en stor forskjell for kattene i Norge, fokuserer vi nettopp derfor på de hjemløse. Vi vet at vi vil ikke få bukt med katteproblemet uten å hjelpe dem, for det er mange ukjente skjebner der ute som lider i hemmelighet... Lille "Potespor i Hjertet" er jo relativt en ny organisasjon i forhold til mange andre, men vi har reddet omkring 80 katter på underkant av ett år, så vi har likevel klart å gjort en forskjell med hardt arbeid og et stort hjerte. Innsatsen vår er 100% ulønnet økonomisk sett. Dette er livet mitt og jeg føler jeg har funnet meningen med det i kattehjelp. <3

Hva vi ville brukt premien på: Et stort og tilrettelagt KATTEHUS! Det er så stor mangel på fosterhjem og hele førsteetasjen vår er dedikert til kattene + noen rom til, så vi må bruke verandadøra selv. Vi trenger mer plass og vi VIL hjelpe flere puser! Vi trenger bare midler til å gjøre det. Vi har allerede tegnet opp kattehuset, søkt etter støtte ulike steder og har noen frivillige som kan hjelpe oss i byggeprosessen, men materiale og nok midler har vi ikke. I tillegg ville vi fått råd til å ta kattene fortere til veterinær, redde flere puser og gi dem det de trenger. Alle pusene vi hjelper får grundig helsesjekk, all nødvendig behandling, ormkur, middkur, grunnvaksine, chip, kastrering og de selges med kontrakt. Hvordan stemme:

Du kan stemme på oss om du trykker på knappen på venstre side, bildene ovenfor eller du kan gå inn på denne linken: https://apps.facebook.com/minhjertesak/entry/5756832 Tuusen hjertelig takk til alle som nominerte oss og tusen takk til alle som vil stemme på oss! Vi stemte ikke på oss selv, så det er stort for oss at en støttespillers tekst kom gjennom nøkkelhullet. Husk, du kan bare stemme èn gang på èn hjertesakk, så velg med omhu!

bottom of page