top of page

Siste mulighet til å nominere din hjertesak!

Vi kommer ikke til å nominere oss selv, fordi det synes vi blir feil. Jeg har selv nominert Men hvis noen vil nominere oss så er vi EVIG og hjertelig takknemlige! Bare å bli nominert ville vært en ære! Hvis dere nominerer oss støtter dere dette:

Vi er en liten organisasjon som jobber 24/7 for å redde kattene som trenger hjelp. Hjertesaken vår er å hjelpe de kattene som ingen andre orker eller tør å satse på og 95% av kattene vi har reddet har vært hjemløse og ikke-sosialiserte. Vi synes at de er like mye verdt som tamme katter og at det er ekstra givende å hjelpe dem. Alle kattene får all nødvendig veterinærhjelp, blir grunnvaksinert, ID-merket, kastrert og rehabilitert, og deretter annonsert for omplassering. Vi har blitt ganske erfarne med redde katter, og lærer dem tillit både gjennom sosialisering med tamme katter og rolige mennesker.

Utfordringen vår er at vi ikke har alle plassen vi ønsker for å hjelpe kattene vi vet trenger det. Vi har jo snakka om planlegging av et KATTEHUS til vinteren, men vi har ikke lyktes med noen rask løsning enda. Vi tjener ingenting på denne jobben, så det er klart at det er økonomien det stopper i. Neste helg reiser jeg ned til Sula for å prøve å redde resten av Sula-kolonien og kanskje flere. Jeg synes det er viktig at når man starter et oppdrag så gjør man det ferdig. Drar jeg ikke tilbake vil kolonien blusse opp igjen og mange små vil lide i vinter.

Uansett hvem som mottar disse pengene så er det så fint at de er øremerket katter og hunders velferd, så vi oppfordrer alle til å nominere de dere synes fortjener det. Det er mange liv som vil gagnes av disse kronene.

OBS: Husk å kopier det du skriver, i tilfelle noe klikker og det kan forsvinne!

bottom of page