top of page

Maskottene på plass

Endelig er headeren ordentlig på plass med både begge maskottene og et enkelt slagord. Til venstre er et før- og etterbilde av Tobias. Han er veldig fotogen på begge, men man ser godt lengselen etter kjærlighet i den øverste katten. Han var jo så ekstremt redd. Løp bare jeg rørte på meg, selv om jeg satt inne, han var ute og jeg var mange meter unna. Du kan lese Tobias sin historie litt lengre ned på siden. Til høyre er et før- og etterbilde av Lillefot, gullklumpen som har lurt døden to ganger. Du kan lese en del av historien hans i et innlegg litt lengre ned.

Vi fikk inn mange gode forslag til slagord, men klarte rett og slett ikke å bestemme oss. Vi fant ut at det er viktig at slagordet beskriver hvilke katter vi hjelper, fordi det er jo de hjemløse og skye vi fokuserer på. Så da ble det et helt enkelt slagord ang. det. Men se ikke bort ifra at vi kommer til å bruke flere! Legger ved et bilde av Maika. Hun virker fortsatt til å være i fin form tross at hun er veldig syk! Jeg forstår ikke hva som skjer, men jeg håper sånn at det vedvarer og at hun blir helt frisk! <3 PS: Maika er i bur nå under medisineringen så det skal være lettere for meg å håndtere henne. Hun skal sjekkes av veterinær igjen over helga og da slipper vi å traumatisere henne med "innfanging". Vi fikk forresten inn 52 nominasjoner til Royal Canin-konkurransen! Jeg er helt målløs! Aner ikke om det holder, men jeg er uansett kjempefornøyd med å se at vi har så mange flotte folk i ryggen! TUSEN TAKK. <3

bottom of page