Adopsjon

Gi en hjemløs livet i gave

Kattene vi redder trenger naturligvis et hjem. Når du adopterer en katt i fra oss, gir du ikke bare et evig hjem til et verdifullt liv, men du støtter både godt dyrevern, får en ny følgesvenn i livet og sparer penger i prosessen.

For en overkommelig pris selges alle kattene våre helsesjekket, nødvendig behandlet, grunnvaksinert, ID-merket og kastrert (de over 5 mnd). Adopsjonsgebyret brukes som en donasjon til å hjelpe andre katter i nød. 

I fanen, "Kattene våre" kan du ta en titt på pusene som behøver midlertidige eller permanente hjem. Vi har både tamme, usosialiserte, rehabiliterte, voksne katter og kattunger. Kanskje er en av dem ditt nye familiemedlem.

 

Ønsker du å adoptere?

  1. Send oss en melding (på mail eller Facebook) hvor du forteller om deg selv, eventuelle ønsker du har i en katt og hvilket liv du kan tilby.

  2. Vi svarer deg så fort vi kan.

  3. Ønsker vi å vite mer om deg spør vi om en hyggelig og uhøytidelig telefonsamtale. Den har vi for å bli bedre kjent med hverandre og for å finne ut om dette kan ende i en adopsjon. (Disse samtalene er alltid veldig trivelige!)


Det er viktig for oss at adopsjon er godt planlagt og forberedt så vi har gjort det beste for å finne mennesker og katter som passer sammen. Du vil derfor få tilbud om en bli-kjent-samtale med oss dersom vi synes du kan virke aktuell for adopsjon. Under adopsjon skrives en trygg kontrakt mellom begge parter for å sikre katten(e) en god fremtid og for å ha praktiske ting på plass.

Vil du vite mer? Nøl ikke med å sende oss en melding.
Facebook: Potespor i Hjertet
Mail: PotesporiHjertet@outlook.com

Inkludert og priser:
Kattunger:
Helsesjekket, nødvendig behandlet, ormkuret, grunnvaksinert og ID-merket.
Pris: 1000 kr.

Unge voksne/voksne:
Helsesjekket, nødvendig behandlet, ormkuret, grunnvaksinert, ID-merket og kastrert.
Pris: 1200 kr.

 

Dette er katten påkostet før adopsjon:

  1. Ormkur: 200 kr

  2. Mikrochip: 775 kr

  3. Kastrering: 900-1800 kr

  4. Helsesjekk: 750kr

  5. Grunnvaksine + helsebok: 1200 kr

  6. + Evt. andre nødvendige behandlinger

  7. + Mat og utstyr (under sitt opphold hos oss eller fosterhjem av frivillig og ulønnet initiativ)